Er du på udkig efter de bedste investerings podcast på dansk, så er du kommet til det helt rigtige sted. Jeg har samlet en let og overskuelig oversigt over de bedste podcast om investering. Senere i dette indlæg vil jeg også komme med min anbefaling til de bedste engelske podcast om investering.

Hvorfor lytte til podcast om investering?

I et interview i 2017 sagde den måske mest berømte investor i verden, Warren Buffett følgende: “Ultimately, there’s one investment that supersedes all others: Invest in yourself. Nobody can take away what you’ve got in yourself, and everybody has potential they haven’t used yet.”

Sagt med danske ord, så er en investering i dig selv og din viden og evner, en af de bedste investeringer du kan lave. Der kan komme krig, pandemier, inflation osv., men ingen kan tage

#1 Millionærklubben – Euroinvestor

#2 Børsen investor

#3 Avance – Nordea

#4 Dine penge – Berlingske

#5 Kronede dage

#6 Ejendomsinvestoren

#7 Overskud – Radio4

#8 Ophelia Invest Talks

Bedste engelske investerings podcast

About the Author: Emil

Mit navn er Emil Jørgensen. Jeg driver til dagligt det digitale marketing bureau, makeitmedia. Investering i aktier og andre spændende aktivklasser samt virksomhedsdrift og iværksætteri er nogle af mine helt store passioner. Jeg har gennem årene lært meget gennem opstart af flere virksomheder samt gennem mine egne investeringer. Disse erfaringer deler jeg med dig her på Investpilot.dk.

Leave A Comment